Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ευχές από τον πρωθυπουργό



Πραγματοποιώντας στην Δημόσια Τηλεόραση τις ετήσιες πρωτοχρονιάτικες ευχές, ο Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στον κάθε πολίτη ξεχωριστά δήλωσε ότι είμαστε πολύ καλοί μαλάκες. Χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το 2014 ενώ οι τσέπες των επιχειρηματιών φίλων του θα γεμίζουν όλο και πιο πολύ. Αντίθετα διαβεβαίωσε ότι οι υπόλοιποι πολίτες τη γαμήσαμε και ότι θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε φόρους και χαράτσια για να σπουδάζει τον γιόκα του στα ιδιωτικά κολέγια της χώρας. Προειδοποίησε μάλιστα τους καθηγητές των σχολών αυτών, πως αν τολμήσουν και κόψουν τον πασάκα του σε κάνα μάθημα, ότι θα τους γαμήσει τα μπρίκια και θα τους βάλουν να δουλεύουν σκλάβοι στο Μέγαρο Μαξίμου, στην κατασκευή αγάλματος για τον μεγάλο ευεργέτη του έθνους Ευάγγελο Βενιζέλο.

"Όποιοι κρυώνουν τον χειμώνα αυτό", δήλωσε, "στ' αρχίδια μου" και ανήγγειλε την έναρξη των καφέ νυκτών με τη συνεργασία του Αϊ Βασίλη και του υπουργείου Περιβάλλοντος. Κατά το πρόγραμμα αυτό ο Αϊ Βασίλης θα αναλάβει να χέζει στις καμινάδες όποιων σπιτιών έχουν αναμμένα τζάκια ώστε να περιοριστεί το πρόβλημα της αιθαλομίχλης.

Συνεχίζοντας ο κ. Σαμαράς επικεντρώθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που άρχισε να αφήνει πίσω τη ΝΔ στις δημοσκοπήσεις για τα καλά. Τόνισε την ανάγκη να μη βγει αριστερή κυβέρνηση γιατί καλοπερνάνε όλοι αυτή την περίοδο εκεί στην κυβέρνηση και θα τους χαλάσουν τα σχέδια.  Γι' αυτό όλοι θα πρέπει να προτιμήσουν την κίνηση των 58, για να συνεχίσει να αρπάζει και τίποτα ο Βενιζέλος. "Αν ψηφίσετε τον Τσίπρα θα είστε μεγάλα αρχίδια" ανέφερε. Ο πρωθυπουργός συνέχισε εκφράζοντας τη μεγάλη του απορροία για τις αμφισβητήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανάπτυξη στη χώρα και για το πρωτογενές πλεόνασμα και στη συνέχεια πυροβόλησε κάτι άστεγους που είδαν ανοιχτή πόρτα και μπήκαν να ζεσταθούν.

Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο γλειψίματος, ευχών, ενώ ανακοίνωσε το άνοιγμα ειδικής ιστοσελίδας για διορισμούς σε θέσεις προέδρων νοσοκομείων για να αναπληρωθεί η θέση του Τομπούλογου και κάποιων άλλων που πήραν μίζες. Υποσχέθηκε πάντως ότι οι παροχές αυτές θα συνεχιστούν. Ο Άδωνις Γεωργιάδης επενέβη τότε μιλώντας για την αξιοκρατία που τους χαρακτηρίζει σαν παράταξη ενώ για το συγκεκριμένο θέμα τελευταία στιγμή δε επετράπη στον Ευάγγελο Βενιζέλο να μιλήσει. Ο Βαγγέλης απασχολήθηκε κυνηγώντας κάποιους άστεγους που ξέφυγαν και του έκλεψαν τους κουραμπιέδες, ενώ τους χαρακτήρισε κοπρίτες, λαϊκιστές  και εκτσογλανισμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σαμαράς έκλεισε κάνοντας λόγο για παραμονή στην κυβέρνηση ως το 2016. Δεν αναφέρθηκε στο δωρεάν Wi-Fi γιατί φοβήθηκε μην εκτιναχθούν απότομα τα ποσοστά του, αφήνοντας χώρο και χρόνο στον Τσίπρα να χαρεί μιας και είναι γιορτές. Φήμες λένε ότι ο πρωθυπουργός μας ήταν αγχωμένος και φοβόταν μην του ξεφύγει κάνα "γαμώ το κεφάλι μου μαλάκα!" αλλά συγκεντρώθηκε και τα κατάφερε για άλλη μία φορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου