Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πάρε μου μια Π...ουράκλα να κόψω το τσιγάρο


Κατατέθηκε σήμερα η τροπολογία για την κατάργηση του φόρου των 25 ευρώ για τα νοσοκομεία και την αύξηση της τιμής των τσιγάρων και του καπνού κατά 5 λεπτά. Με το μέτρο αυτό θα μπουν στα δημόσια ταμεία 3 εκατομμύρια παραπάνω σε σχέση με την καθιέρωση του 25ευρου χαρατσιού στα νοσοκομεία. Τι καταλαβαίνω εγώ από αυτό; Οτι  η κυβέρνηση, πριν κατατεθεί το νομοσχέδιο αυτο, θεωρούσε καλύτερο το να πέθαινε όποιος δεν είχε να πληρώσει κάνα 25άρι και ας είχε και το δημόσιο λιγότερα έσοδα από το να αυξηθεί κατά 5 ολόκληρα λεπτά ο φόρος για την αγορά τσιγάρων και να μπει περισσότερο χρήμα στο δημόσιο...Βέβαια τον Άδωνι περισσότερο τον καίει να στραφεί ο κόσμος στους ιδιώτες γιατρούς παρά να φροντίσει να υπάρχει ένα αξιόλογο δημόσιο νοσοκομείο.

Έχοντας μπει πάντως για τα καλά στο πνεύμα του πρωτογενούς πλεονάσματος, της ανάπτυξης και έχοντας πάρει νέο αέρα με την ανάληψη  της προεδρίας της Ε.Ε. η Ελληνική κυβέρνηση κατέληξε στο φιλολαϊκό μέτρο της εξαίρεσης αύξησης των τιμών στα πούρα και τα πουράκια. Όλοι οι έλληνες από εδώ και πέρα θα γίνουμε κροίσοι και θα ανάβουμε τα πούρα σαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τα άλλα παιδιά.

Φήμες λένε ότι με το ξέσπασμα του σκανδάλου του Τ.Τ. η κυβέρνηση προωθεί τέτοια μέτρα ώστε ο Κοντομηνάς και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που είναι μπλεγμένοι να προμηθεύονται σε ευνοϊκότερες τιμές τα πούρα τους στη στενή.

ΥΓ. Εύχομαι στην κυβέρνηση να παίρνει πολύ καλές πίπες σε όλα αυτά τα παιδιά.

ΥΓ2. Την ώρα που έγραφα το άρθρο αυτό η κυβέρνηση συνειδητοποίησε ότι ξέχασε τελικά να βάλει τα πούρα στην τροπολογία και ότι θα την αποσύρει για να την επανακαταθέσει την δευτέρα. Μπράβο μαλάκες! Δεν πειράζει πιστέυω σε εσάς. Καλές πίπες και πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου