Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Σοβαρά τώρα


Τελικά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε δίκιο. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σοβαρή. Πριν λίγες ημέρες βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες ντοκουμέντα της ναζιστικής οργάνωσης που παρουσίαζαν μέλη της να χρησιμοποιούν όπλα, να τα επιδεικνύουν και να κάνουν ασκήσεις με αυτά. Σε απάντηση στα ντοκουμέντα αυτά η ναζιστική οργάνωση δήλωσε ότι δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρά για κάποια όπλα με μπίλιες με τα οποία παίζουν paintball.

Για να τα βάλουμε λοιπόν σε μία σειρά όλα. Η Χρυσή Αυγή είναι μία οργάνωση  που προάγει τις τέχνες, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία. Τα μέλη της έχουν πρώτα από όλα θεατρική δράση αφού κάνουν πρόβες για μία επικείμενη παράσταση που θα δούμε στις αίθουσες των θεάτρων τους επόμενους μήνες. Φήμες λένε ότι είναι πολύ επηρεασμένοι από Φώσκολο. Μετά τις πρόβες οργανώνουν πολλές φορές αποκριάτικα πάρτι όπου συνήθως ντύνονται με στολές της κου-κλουξ-κλαν και μετά το ξεφάντωμα πάνε στα σπίτια μεταναστών και ζητάνε trick or treat. Αφού κάνουν τις αποκριάτικες φάρσες τους και σκοτώσουν μερικούς μετανάστες μετά μαζεύονται με όσους έμειναν και παίζουν όλοι μαζί κλέφτες και αστυνόμους με όπλα paintball πάντα για να μη χτυπήσει κανείς γιατί αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Όποιος μετανάστης έχει τις λιγότερες μελανιές μετά τον κάνουν σύννεφο όλοι οι Χρυσαυγίτες μαζί. Όχι πολύ, μέχρι να πεθάνει λίγο και αυτός.

Ε λοιπόν εγώ θα έλεγα να μην είστε όλοι τόσο κακεντρεχείς με τα παιδιά. Έτσι κι αλλιώς είναι εθνικοσοσιαλιστές και όχι ναζιστές (το κατά μετάφραση "National Socialism" = Nazi). Οι χαιρετισμοί τους είναι αρχαιοελληνικοί και τις αφίσες του Χίτλερ και τις σβάστκες τις είχε ένθετο με την Σούπερ Κατερίνα τόσο καιρό και με το Πρώτο Θέμα. Α ναι! Σε λίγο καιρό θα αποκαλύψουν και το καινούριο τους έμβλημα. Το μικρό μου Πόνυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου