Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Τι μάθαμε από τα 25 ευρώ


Το ζήτημα των 25 ευρώ για τα νοσοκομεία έληξε προς το παρόν. Τα λεφτά που θα χρειαστούμε για να πληρώσουμε τις επόμενες δόσεις των δανείων, θα παρθούν από τους καπνιστές με αυξήσεις της τάξης των 5 λεπτών στο φόρο για τα τσιγάρα και τον καπνό. Το σχέδιο του Άδωνι να σκοτώσει κάποιους χιλιάδες παπούδες που δε θα είχαν να πληρώσουν το 25ευρο απέτυχε. Φήμες λένε ότι ο Βενιζέλος τον παρακίνησε να αποσυρθεί τονίζοντας του ότι μετά τον θάνατο των γέρων δε θα έχουν πια και τόσους ψηφοφόρους οπότε γιοκ ΠΑΣΟΚ αλλά και ΝΔ.

Τι μας δείχνει η ιστορία αυτή; Το προφανές... O Σαμαράς χρειάζεται τον Βενιζέλο και το αντίθετο. Αν είναι να σωθούν ένα μάτσο κοπρίτες που συνιστούν τη σημερινή κυβέρνηση, λύση θα βρεθεί ο κόσμος να χαλάσει.  Η κατάργηση του 25ευρου δε θα γινόταν μια φορά για το καλό του κόσμου. Για το καλό του Βενιζέλου ώστε να μη μπει φυλακή όλοι συμβιβάζονται.

Σε νέες μυστικές μετρήσεις γκάλοπ που πραγματοποιήθηκαν με την κατάργηση του μέτρου, το ΠΑΣΟΚ φάνηκε να έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των ελλήνων ψηφοφόρων για τις επόμενες εκλογές. Φημολογείται ακόμη ότι ο Βενιζέλος υπόσχεται να νομιμοποιήσει την χρήση της κάναβης, μία επιθυμία του Γεωργίου Παπανδρέου, ώστε να γίνουμε ένας πιο χαρούμενος τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου