Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Πετάει ο Πάγκαλος; Πετάει!

info-war.gr
Εικόνα από: info-war.gr

Ο κ. Πάγκαλος εμφανιζόμενος στο Βήμα Fm σχολίασε καυστικά το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης από τον Σύριζα, κάνοντας λόγο για μαζική αναχώρηση στο εξωτερικό όσων έχουν τη δυνατότητα το ίδιο βράδυ μάλιστα. Ο Θοδωρής φαίνεται να βλέπει τη συντέλεια της χώρα να επέρχεται με μία πιθανή εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο Τσίπρας θα είναι υπεύθυνος για την κατάρρευση της, δηλώνοντας:

«Μπορεί να βγει και ο κ. Τσίπρας με 70%, οπότε εκεί, όσοι μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα και είμαστε νέοι – διότι εγώ δεν είμαι και δεν μπορώ να το κάνω και θα μείνω εδώ να υπομείνω τη μοίρα μου – θα μπούμε στο αεροπλάνο και θα φύγουμε. Αλλιώς, θα υποστούμε τη μοίρα που συνοδεύει μια εκλογή του κ. Τσίπρα. Όσοι μπορούν να πάνε στο εξωτερικό, εγώ θα τους συμβούλευα να το κάνουν. Και αμέσως. Το βράδυ των εκλογών. Διότι θα διαλυθεί η χώρα. Το έχει ξανακάνει ο ελληνικός λαός αυτό. Έχει αυτοκτονήσει ξανά».


Ο Πάγκαλος, φαίνεται να ζει σε μία Ελλάδα όπου όλα είναι ρόδινα και παραδεισένια μέχρι στιγμής. ΛΟΓΙΚΟ αφού τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ τον έκανε θρεφτάρι με τις μίζες και τα σκάνδαλα και του έδωσε τη δυνατότητα να σκουπίζει την κωλάρα του με τα βιβλία του Άδωνι ώστε να του κάνει κατανάλωση και να υπάρχει και αλληλοϋποστήριξη όχι μόνο κομματικά αλλά και έμπρακτα. Κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε το βουνό. Μόνο που είναι κατηφόρα και  ο λαός δε μπορεί να σηκώσει το "βάρος" του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ πια.



Η κατάρρευση της Ελλάδας ταυτίζεται για τον Θεόδωρο με την κατάρρευση του σάπιου πολιτικού χώρου της που τη μαστίζει τα τελευταία 30 χρόνια και όχι στο ότι έχει διώξει ήδη μεγάλο μέρος των πολιτών είτε με τα αεροπλάνα είτε με τις αυτοκτονίες. Αν  ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πέσουν από την κυβέρνηση όλοι ξέρουν ότι θα μπει αρκετός κόσμος φυλακή, με τόσες μίζες, σκάνδαλα και παραβάσεις που ελλοχεύουν στο χώρο τους, οπότε καλύτερα όπου φύγει φύγει σου λέει.



Ο ίδιος όμως επειδή είναι και πολύ σκληρό παλικάρι και χοντρόπετσος...εεεε γενναίος ήθελα να πω, δε θα χαραμιστεί, δε θα το βάλει κάτω έτσι απλά. Δηλώνει ότι θα παραμείνει στην Ελλάδα να τρώει κοντοσούβλια....εεεε στη μάπα τη  μιζέρια του ΣΥΡΙΖΑ και να πολεμάει τα λαμόγια του που θέλουν να καταστρέψουν αυτό που με κόπο και ιδρώτα τόσα χρόνια έχτισε. Θα γυμναστεί, θα κάνει δίαιτα και θα πάρει τα βουνά για να προστατέψει το τομαρι του....εεεε την πατρίδα ήθελα να πω. Να και μία φωτογραφία με τον Πάγκαλο μαχητή της μίζας....εεεε της σωτηρίας της χώρας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου