Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τα Μ.Μ.Ε. σε κατάσταση Αμόκ

Η αφήγηση της κρίσης συνεχίζεται, αυτή τη φορά μέσα από την τηλεόραση. Ο Πάνος Καμμένος σε δήλωση του μετά την ομιλία του στη Δ.Ε.Θ, προτρέπει πολίτες του δήμου Αριστοτέλη να λιντσάρουν τον Πάχτα, δήμαρχο της περιοχής, καθώς λέγεται ότι γνώριζε για τις υψηλές ποσότητες αρσενικού που βρέθηκαν στο νερό της περιοχής, λόγω των εξορύξεων χρυσού και δεν είχε ενημερώσει τους κατοίκους. Σάλος ξεσπά στα Μ.Μ.Ε. και όλοι βρίσκονται σε κατάσταση Αμόκ.


Ο εισαγγελέας παρεμβαίνει άμεσα εννοείται γιατί δε νοούνται να λέγονται και να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε μία δημοκρατική κοινωνία  και ειδικά στην Ελλάδα του 2013 του Αντώνη Σαμαρά. 
Χθες, πρωί Τρίτης, ο Καμμένος μάλωνε στο πλατό με την κ. Τσαπανίδου. Ο Καμμένος, σαν να τα μάσησε λίγο και είπε ότι άλλα εννοούσε, ότι δηλαδή πρέπει οι πολίτες να λιντσάρουν "πολιτικά" τον Πάχτα και αφού είπε ψεύτρα την Τσαπανίδου, σηκώθηκε και έφυγε. Τα Μ.Μ.Ε. εννοείται βγήκαν να καταδικάσουν τον αρχηγό των ΑΝΕΛ και τα παράθυρα γέμισαν πιθήκια που έκραζαν.

Δύο τινά. Πρώτον ο εισαγγελέας θα έπρεπε να είχε μαζέψει εδώ και καιρό τον κ. Πάχτα  και όσους εμπλέκονται με την εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική (βλέπε Μπόμπολας και σία). Έτσι θα ξεμπερδεύαμε και με το Mega. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες η Ελληνική δικαιοσύνη κάνει τα στραβά μάτια ενώ στη χώρα συμβαίνουν σόδομα και γόμορα. Μετά οι δικαστές κάνουν 2-3  τσιμπουκακια στην εκάστοτε κυβέρνηση και όλα καλά. 

Δεύτερον, αναρωτιέμαι πως είναι δυνατό να συμβαίνουν εγκλήματα γύρω μας και ο κάθε παρουσιαστής ειδήσεων να μην έχει την παραμικρή τσίπα να βγει και να τα καταδικάσει. Όλοι φάνηκαν να αντέδρασαν κάπως έτσι όταν άκουσαν τις δηλώσεις του Καμμένου:


Για τη Χρυσή Αυγή που επιτέθηκε στα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ κανείς δεν αντέδρασε έτσι. Τα επεισόδια στον Μελιγαλά και τα Γιαννιτσά τα πέρασαν στα ψιλά γράμματα σχεδόν. Το γεγονός ότι στη Χαλκιδική συντελείται ένα έγκλημα, δε το ανέφερε κανένα από τα "μεγάλα κανάλια". Είναι άπειρα άλλα και μπορούμε να συμπληρώσουμε τη λίστα με άπειρες ειδήσεις που θάφτηκαν και για τα οποία ο Μπόμπολας και ο Αλαφούζος έκαναν τα στραβά μάτια. Γιατί δε θέλουν να βγουν, είναι μαφιόζοι οι τύποι. Γιατί θα καεί ο κώλος τους και γιατί τους αρέσει να γλύφουν το κωλαράκι της κυβέρνησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου