Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η νέα Ελλάδα γεννιέται


Έχοντας μπει για τα καλά στην προεκλογική περίοδο και μπροστά στην επικείμενη συντριπτική ήττα του στις ευρωεκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει ακάθεκτα να ελπίζει ή έστω να προσπαθεί να κοροιδέψει τον εαυτό του και τους πολίτες, κάνοντας μεγαλόστομες και παραπλανητικές δηλώσεις μαζί με την επιθετική πολιτική κατά τις αντιπολίτευσης, που έχει ενταθεί τον τεύταίο καιρό. 

Μιλώντας στο "Βήμα της Κυριακής" που μαζί με άλλες εφημερίδες και τα γνωστά κανάλια φροντίζουν να τον ξεπλύνουν όπως όπως εν όψει των εκλογών, ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Το κέλυφος σπάει τώρα! Και απελευθερώνονται οι μεγάλες δυνατότητες της χώρας και του λαού μας».

Η νέα ελλάδα που οραματίζεται ο Σαμαράς βγαίνει από ένα κέλυφος που σπάει αυτή ακριβώς τη στιγμή πριν τις εκλογές για να μας σώσει. Αυτό το κέλυφος συνειρμικά με οδήγησε σε κάποια αυγά, που στην προκειμένη περίπτωση είναι χρυσά. Δε ξέρω τι εικόνα είχε στο μυαλό του ο ίδιος αλλά κρινοντας από την εφαρμοζόμενη πολιτική και τις πράξεις του, το αυγό που φαντασιώνεται οτι θα γεννήσει την νέα του ελλάδα θα είναι αυγό φιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου