Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Με εντολή Σαμαρά απαγορεύεται το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι"


Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με την υπόθεση της "Ελληνοφρένειας", η ελληνική κυβέρνηση για μία αλλη φορά αποφάσισε να λάβει δράση και εξ ονόματος του μεγάλου μας πρωθυπουργού να βάλει τέλος στο κλίμα λασπολογίας που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ελληνική αστυνομία τα τελευταία χρόνια.

Σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχυλίσει αποτέλεσε η σάτυρα της εκπομπής "Ελληνοφρένεια" που προβάλλεται στην ιδιωτική τηλεόραση. Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά των αστυνομικών  στην εκπομπή «συγκεκριμένα εμφανίζονται ... ηθοποιοί που φέρουν πλήρη επιχειρησιακή στολή των ΥΑΤ, με όλα τα εμβλήματα και διακριτικά του Σώματος, ως επίσης και της ομάδας ΔΕΛΤΑ, τους οποίους οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές, τους χλευάζουν και συχνά τους κοσμούν με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα και άσεμνες χειρονομίες, αφήνοντας μηνύματα ότι πρόκειται περί ηλιθίων». Ο πρωθυπουργός με δικιά του ευθύνη αποφάσισε να δράσει καταλυτικά βάζοντας τέλος στην ηθική κατάπτωση της χώρας μας και στο θράσος κάποιων "γνωστών - αγνώστων" που στοχοποιούν και προσπαθούν να υποβαθμίσουν το έργο της ελληνικής αστυνομίας και "που όλοι ξέρουμε τον χώρο στον οποίο ανήκουν, τι εκπροσωπούν και που στοχεύουν". Επίσης φήμες λένε ότι τηλεφώνησε τον Κοντομηνά και είπε ότι θα του κόψει τις μίζες το παλιοτσόγλανο, που φιλοξενεί όλα τους αλήτες στο κανάλι του.

"Είναι ευρέως γνωστό, τόνισε, το σημαντικό έργο της ελληνικής αστυνομίας τους χαλεπούς αυτούς καιρούς. Απορώ πώς κάποιοι έχουν το θράσος να κοροϊδεύουν τους αστυνομικούς και τους στολίζουν με κοσμητικά επίθετα, αφού είναι γνωστό ότι είναι τα καλύτερα παιδιά αφού παίρνουν εντολές από τον Νίκο τον Δένδια. Επίσης απορώ πώς κάποιος τους χαρακτηρίζει ηλίθιους αφού ξέρουν να κάνουν πρόσθεση." Με τα λόγια αυτά του ελληνα πρωθυπουργού συμφώνησε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου που τόνισε την ανάγκη ύπαρξης μιας "σοβαρότερης ελληνικής αστυνομίας" που δε θα σηκώνει άλλα τέτοια...

Δημοσκόπηση που έγινε απο γνωστή εταιρία δείχνει ότι οι έλληνες συμφωνούν με την απαγόρευση του συνθήματος γιατί και οι μπάτσοι μάνες έχουν. Επίσης το 90% δήλωσε ότι περασμένα ξεχασμένα κάτι δακρυγόνα, κάτι σπασμένες μυτούλες, κάτι βιασμοί με γκλόπ, κάτι μπουνίτσες και κάτι κλωτσίτσες που έπεσαν και ότι όλα αυτά έγιναν περισσότερο μέσα στον χαβαλέ και στην πλάκα. Οι έλληνες δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες τα νέα αυτά μέτρα και ότι κάλιο να φάνε και καμία εξορία παρά να καταρρεύσει η χώρα.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι όλοι παιδιά του ίδιου Θεού είμαστε και γι' αυτό θα πάει να προσευχηθεί για εμάς  στο Άγιο Όρος. Άμα η κατρακύλα στις δημοσκοπήσεις συνεχιστεί θα μας γαμήσει την Παναγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου