Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Εκτσογλανισμός



Πρίν από λίγες ώρες παρακολουθήσαμε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για "εκτσογλανισμό της κοινωνίας". Θα έρθω να συμφωνήσω και με κάποιους άλλους αρχικά, λέγοντας ότι μακάρι να είμασταν τσογλάνια όπως θέλει να πιστεύει ο Βενιζέλος. Τότε δε θα τον ψηφίζαμε και δε θα ανεχόμασταν καν άτομα σαν αυτόν και πολλούς άλλους να μας κυβερνούν. Αλλά φαίνεται ότι άνθρωποι σαν αυτόν και τον Άδωνι μας αντιπροσωπεύουν.

Είναι επίσης παράδοξο το γεγονός ότι ο Βαγγέλης μετά από τόσα χρόνια λιτότητας και έχοντας φτάσει τους πολίτες ένα βήμα πριν τη δήμευση και την έξωση από τα ίδια τους τα σπίτια, να θέλει πολίτες αγγελούδια που θα σκίβουν το κεφάλι και θα υπακουν στις προσταγές τους που θα σώσουν τη χώρα και θα φέρουν την ανάπτυξη. Το είπε και ο Σαμαράς εξάλλου πριν μέρες. Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Πουλήσαμε την μισή χώρα, πήραμε τα σπίτια και τις ζωές των βλαμμένων....εεε των αγαπημένων ψηφοφόρων μας, αλλά θα έρθει η ανάπτυξη. Ότι θα έρθει θα έρθει. Το λέει και ο Γιάννης ο Στουρνάρας...

O Γιάννης ο Στουρνάρας

Ναι... Συνεχίζοντας είναι τελείως αστείο ένας τέτοιος αρχιαπατεώνας να μιλάει για εκτσογλανισμένη κοινωνία. Αλλά να τόσα χρόνια έχει επιβραβευθεί και με το παραπάνω. Και τώρα έχει αγχωθεί λίγο και κάνει τσίσα πάνω του κάθε φορά που κάποιος λέει τη λέξη υποβρύχια και προσπαθεί να τα μπαλώσει όπως μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου