Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Μου λείπει ο Σαμαράς.

Μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τίποτα δε μοιάζει ίδιο στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας. Τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν αρκετά καλά κι ένας αέρας αλλαγής και αισιοδοξίας διαπνέει τους πολίτες και τη χώρα. Για πρώτη φορά μετά απο 5 χρόνια η Ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να διαπραγματεύεται πραγματικά με τους εταίρους της και να διεκδικεί τα συμφέροντα της εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι στιγμής φαίνεται να  τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και δεν αποτελεί ένα παράδειγμα πολιτικού σαν αυτούς που πέρασαν τα τελευταία 30 χρόνια από τη χώρα που την επομένη των εκλογών ξεχνούσαν τις δηλώσεις και τις υποσχέσεις τους.

Σε αυτό το σημείο θέλω να δηλώσω πόσο μου λείπει ο Αντώνης Σαμαράς. Και νομίζω οτι δεν είμαι ο μόνος. Προχτές έγινε η πρώτη πορεία επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και δεν πραγματοποιήθηκε ούτε ένα επεισόδιο. Η αστυνομία ήταν άοπλη και πίσω από της κλούβες της ενώ οι συμμετεχοντες στην πορεία έδειχναν απελπισμένοι που δε μπόρεσαν να παίξουν κάνα μπουκέτο με τους φίλους τους  τους μπατσους. Ή έστω να φάνε κανένα δακρυγόνο βρε αδελφέ. Πού είναι τώρα η κυβέρνηση Σαμαρά να δείνει εντολές αβέρτα εξ ονόματος του πρωθυπουργού.
Να μαζεύουν τους μετανάστες με τις κλωτσιές στις κλούβες. Που είναι  πια αυτές οι κυβερνήσεις που μας συνήθιζαν στις κωλοτούμπες. Που είχαν ξεχάσει τις αντιμνημονιακές του θέσεις μέσα σε ένα 24ωρο. Που έσκυβαν το κεφάλι στους Ευρωπαίους εταίρους και γίνονταν τα σκυλάκια τους. Που μιλούσαν για ανάπτυξη, πρωτογενή πλεονάσματα και φοροελαφρύνσεις και κατέβαζαν το φ.π.α. στα σουβλάκια. Που θα βρούμε άλλη τέτοια κυβέρνηση να μας κάνει τέτοια και άλλο τέτοιο παιδί σαν τον Αντώνη τον Σαμαρά! Με τέτοια χάρη και τσαχπινιά. Να ανεβαίνει στο βάθρο και να λέει ένα σωρό ασυναρτησίες που δε βγάζουν νόημα, οι άλλοι να τον χειροκροτάνε από κάτω, ο Άδωνις να κουνάει σημαιάκια και ο ίδιος παίρνει ύφος σαν να κουβαλάει δέκα κιλά αρχίδια στο παντελόνι του!


Ποιος άλλος πολιτικός θα βγει τώρα ξανά να δηλώσει οτι μιλάει με τον Θεό. Ποιος βασικά θα έχει το θάρρος και την τόλμη να βγει και να το δηλώσει μπροστά στις κάμερες και στο καπάκι να γαμάει το κεφάλι του ενώ στη συνέχεια να μας αποκαλύπτει και ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ. Όταν γαμάει το κεφάλι του προφανώς. Αχ αχάριστοι έλληνες, άλλον τέτοιο πρωθυπουργό δε θα ξαναβρείτε, να σας κάνει ναζάκια ον κάμερα και να σας προσφέρει ώρες ολόκληρες ατέλειωτου γέλιου.

Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά μπορεί να πήρε και να κατέστρεψε τις ζωές από χιλιάδες συμπολίτες μας αλλά προσέφερε και ατέλειωτο γέλιο στην υπόλοιπη χώρα σε πάμπολες στιγμές. Και το γέλιο κάνει κάλο. Θα το δείτε στα επόμενα χρόνια που ο μέσος όρος ζωής θα αυξηθεί κατακόρυφα. Σιγά μην είναι τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σαμαράς με τις απίστευτες ατάκες του, τις υποσχέσεις για Wi-Fi και το ερωτιάρικο ταμπεραμέντο του θα είναι υπεύθυνος. Το αισθανόταν κι αυτό.

ΥΓ. Πιο πολύ βέβαια θα μου λείψει το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος που σιγά σιγά περνάνε στην ιστορία.

ΥΓ.1. Φήμες λένε οτι ο πρώην πρωθυπουργός έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη τις τελευταίες αυτές ημέρες. Θέλουμε να δηλώσουμε τη συμπόνια και τη συμπαράσταση μας στις δύσκολες αυτές στιγμές. Κουράγιο Αντώνη! Αν δε σε φτάσουν τα χαρτιά υγείας που έκλεψες από το Μαξίμου πάρε τηλέφωνο την Βούλτεψη που έχει απόθεμα στο πατάρι της να σου δανείσει λίγα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου