Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Νέα τρομοκρατία


Η πτώση της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν κάτι το λίγο-πολύ αναμενόμενο. Η προσπάθεια σπίλωσης και λασπολογίας κατά των πολιτικών τους αντιπάλων και κυρίως του Σύριζα κατά την προεκλογική περίοδο, ήταν κάτι το επίσης αναμενόμενο. Η Nέα Δημοκρατία και το Πασοκ είχαν φροντίσει εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια να έχουν στο πλευρό τους κάποιους σημαντικούς συμμάχους για να το καταφέρουν αυτό. Φρόντισαν επίσης μέσω των συμμαχιών να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμη κι αν χρειαζόταν να μετατραπούν σε σύγχρονους πατέρες της προπαγάνδας, ταυτιζόμενοι με τον Γκέμπελς της ναζιστικής γερμανίας ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνουν αυτό για το οποίο κατηγορούν τους αντιπάλους τους. Τρομοκράτες.
 
40 χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.. 40 χρόνια διαφθοράς, διαπλοκής και σκανδάλων. Οι αυτοβαφτιζόμενοι σαν "φορείς της αλήθειας" συνεχίζουν να το διατυμπανίζουν: Για όλα φταίει η αριστερά. Εμείς θα σας σώσουμε. Η αριστερά όμως δεν κυβέρνησε ποτέ...

5 χρόνια μνημονίου. 5 χρόνια παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και ψευδών υποσχέσεων. 5 χρόνια πολιτικών κωλοτούμπων. Κι όμως, οι "φορείς της αλήθειας" συνεχίζουν να το φωνάζουν: Εμείς θα σας σώσουμε, παρεξήγηση τα όσα ζήσαμε μέχρι στιγμής. Εμπιστευθείτε μας για άλλη μια φορά. Η αριστερά θα μας καταστρέψει. Μόνο η αριστερά όμως δε μας οδήγησε εδώ.

Τα χρόνια του μνημονίου, το χρέος της χώρας εκτοξεύτηκε, όπως και η ανεργία, οι άστεγοι , οι συμπολίτες μας που σιτίζονται στα όποια σισίτια και τα υποσιτιζόμενα παιδιά. Οι μισθοί και οι συντάξεις ισοπεδώθηκαν, η παιδεία και η υγεία διαλύθηκαν, οι αυτοκτονίες πολλαπλασιάστηκαν, οι έλληνες άρχισαν να αφήνουν ανά εκατοντάδες την πατρίδα τους και ο πληθυσμός της χώρας να δέχεται την πρώτη δραματική μείωση του, που ονομάστηκε από κάποιους και "λευκή  αναίμακτη γενοκτονία".

Αντίθετα οι πολυεκατομμυριούχοι αυξήθηκαν, ο πλούτος που είχαν στα χέρια τους πολλαπλασιάστηκε, η περιουσίες τους εμπλουτίστηκαν με την παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας σε τιμές κόστους και οι ίδιοι απολάμβαναν την ασυλία και τις διευκολύνσεις της ηγεσίας. Παρόλα αυτά η αριστερά φταίει για την κατάντια της χώρας και οι πολίτες που δεν έκοβαν αποδείξεις. 

Οι ίδιοι επιχειρηματίες φρόντισαν να κουκουλώσουν τις δραστηριότητες της κυβέρνησης αλλά και τις δικές τους μέσω των ιδιωτικών καναλιών. Δε μίλησαν για τα σκάνδαλα, για την καταπάτηση του συντάγματος και την ισοπέδωση των της ζωής των πολιτών. Για τις λίστες Λαγκάρντ, τα Luxleaks και την Siemens. Μίλησαν μόνο για τον κίνδυνο της αριστεράς και την καταστροφής της χώρας.

Δε μίλησαν για τα χρόνια που η κυβέρνηση αγκάλιασε τον ναζισμό. Χρόνια ανέχειας της Χρυσής Αυγής. Χρόνια συνεργασίας της με την αστυνομία, τους επιχειρηματίες και την κυβέρνηση, δεκάδων υποθέσεων στο συρτάρι και κατά τα οποία έκανε τα στραβά μάτια για εξυπηρέτηση και το ξεκαθάρισμα όσων δε μπορούν να κάνουν κάποιοι νόμιμα. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα είναι ο Ρωμανός και ο Ξηρός που θα πάρουν τα Καλάσνικοφ και θα σπείρουν τον τρόμο. Α ναι! Και η αριστερά που δεν συγχαίρει την ΕΛ.ΑΣ. για τα επιτεύγματά της.

Πάνω λοιπόν που η ελλάδα ήταν έτοιμη να ξεπεράσει τα εμπόδια που την βασάνιζαν τόσα χρόνια, όπως έδειχναν εξάλλου και τα πράγματα, ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει τη χώρα μας σε νέες περιπέτειες. Πάνω που είμασταν έτοιμοι να απογειωθούμε, όπως έλεγε το περασμένο καλοκαίρι ο πρωθυπουργός μας, η αξιωματική αντιπολίτευση κόβει τα φτερά της χώρας.

Τις ημέρες αυτές ο παραλογισμός αυτός συνεχίζει να διατυμπανίζεται στα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε.. Ο τρόμος τους καθρεφτίζεται στο απελπισμένο πρόσωπο και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, στις στημένες συνεντεύξεις που αντανακλάται στις οθόνες που κατέχουν μία θέση αυθεντίας στα σπίτια των πολιτών για να μεταφερθεί και να εγκατασταθεί στις συνειδήσεις τους. Ο βούρκος της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας πνίγει την δημοκρατία, την ενημέρωση και οδηγεί την χώρα και το μέλλον της όλο και πιο βαθιά στο σκοτάδι.

Μόνο όπλο των κυβερνήσεων των μνημονίων είναι ο φόβος και η τρομοκρατία. Ο φόβος είναι που έβαλε την χώρα στη δύνη των εξελίξεων των τελευταίων ετών. Αυτός που συντήρησε τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Είναι ο μόνος τρόπος να εξακολουθήσουν να μείνουν στην εξουσία. Γιατί αν χάσουν τις ηγετικές τους θέσεις ο φόβος αυτός θα τους γυρίσει μπούμερανγκ και ύστερα δε θα έχουν τρύπα να κρυφτούν.  


Στις 25 Γενάρη ψηφίζουμε Νέα Τρομοκρατία. Για να σώσουμε την Ελλάδα του φόβου, της τρομοκράτησης, των μνημονίων, της διαφοράς, της διαπλοκής, το χαλιφάτο του Σαμαρά και του Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου