Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Βγήκαμε στις αγορές!


Μετά από τις προσπάθειες και τις θυσίες του ίδιου του Ελληνικού λαού η Ελλάδα επιτέλους ξαναβγήκε στις αγορές! Μετά από 4 χρόνια έλλειψης της Ελληνικής παρουσίας επιτέλους κάθε Έλληνας μπορεί να καμαρώσει με περηφάνια τα ομόλογα του κράτους να αγοράζονται από ξένους επιχειρηματίες, επενδυτές και το χρήμα να ρέει άφθονο ξανά στον τόπο αυτό. 

Τελικά όλοι τώρα βλέπουν τη σημασία του έργου της κυβέρνησης Σαμαρά, άλλα και των προηγουμένων. Καλά μας έλεγαν λαϊκιστές! Άμα δεν τρώγαμε κάνα μπουκέτο από τα ΜΑΤ, άμα δε μας βίαζαν με κλοπ και άμα δε μας απαγόρευαν να διαδηλώσουμε που θα βρισκόμασταν τώρα; Ε; Άμα δεν κυνηγούσαν κάναν μετανάστη, άμα δε δημιουργούσαν κλίμα τρομοκράτησης κατά της αριστεράς στη χώρα, άμα δε βασάνιζαν κανέναν που θα είμασταν; Ε αχάριστα πλάσματα; Τώρα όλοι μπορείτε να βγείτε να απολαύσετε την έξοδο της χώρας στις αγορές. Όσοι μάλιστα ανήκατε σε σώματα ασφαλείας θα πάρετε και το κατιτίς σας να το γλεντήσετε βρε αδερφέ! Τρελάθηκε το αφεντικό και μοιράζει πεντακοσάρικα αβέρτα κουβέρτα!

Περάσαμε πολλά, αυτοκτόνησαν πολλοί, πέθαναν κι άλλοι, πείνασαν ακόμη περισσότεροι, έχασαν δουλειά και σπίτι χιλιάδες αλλά τώρα όλοι θα γιορτάσουμε την έξοδο της ελλάδας. Περασμένα ξεχασμένα. Γι' αυτό βγείτε με τα ΜΑΤ στη Ερμού και αγοράστε άφοβα! Κι άμα δεν αγοράζετε ξέρετε τι θα ακολουθήσει... Όλοι μαζί χέρι-χέρι, δακρυγόνο-δακρυγόνο και κλοπ με κλοπ θα το γλεντήσουμε. Και τις καθαρίστριες που δήραμε τον προηγούμενο μήνα θα τις επαναπροσλάβουμε να καθαρίσουν τα χρήματα στους δρόμους. Κατακλυσμός μιλάμε. Όλοι θα κερδίσουν από τα νέα δάνεια που θα προσάψει η κυβερνησάρα μας, ανεβάζοντας τα χρέη και ταΐζοντας τράπεζες και επιχειρηματίες. Ο Σαμαράς γεννάει και χέζει χρήματα τώρα πριν τις εκλογές και δεν υπολογίζει τίποτα.

Ποιος Μπαλτάκος; Ξεχάστε τα αυτά! Ποιες διεθνείς εφημερίδες που μιλάνε για διαπραγμάτευση χρέους και έξοδο από Ε.Ε. και Ευρώ; Ποιος ΣΥΡΙΖΑ και ποια δημοψηφίσματα για επιστροφή στη Δραχμή; Όλοι τώρα θα περνάνε καλά! Θα γίνουμε κι εμείς Ελβετία, με βασικό τουλάχιστον στις 3.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου