Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Nέο κόμμα από την Ελένη Μενεγάκη!


Δραματικές οι εξελίξεις στον πολιτικό χώρο με την αποκάλυψη βόμβα της ίδρυσης νέου κόμματος από την Ελένη Μενεγάκη. Ακολουθώντας τα βήματα του Σταύρου Θεοδωράκη, η Ελένη μετά από όχι και πολύ σκέψη προχώρησε στην ανακοίνωση του κόμματος της που θα εντάσσεται στον χώρο του κέντρου της κεντροασριστεράς στοχεύοντας να φέρει την πλήρη ισορροπία στον πολιτικό σκηνικό με τις ανατροπές που προέκυψαν από την ίδρυση του "Ποταμιού".

Τους βαθείς φόβους του για την απειλή της Μενεγάκη εξέφρασε ο Θεοδωράκης που βλέπει μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων που θα τον ψήφιζε να αποχωρεί. Ο Σταύρος πάντως δηλώνει ότι θα συνεχίσει ακάθεκτος και με ηθικό ακμαιότατο την προεκλογική του περιοδεία άσχετα με το που αυτός δεν έχει βυζιά.

Από τη άλλη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση καθώς τα ποσοστά πέφτουν μέρα με τη μέρα κατακόρυφα και ο Βενιζέλος πιθανότατα δε θα μπορεί να μπει στη βουλή μετά τις επερχόμενες εκλογές. Φήμες λένε ότι από την σταναχώρια του χτυπάει 20 γυρόνια παραπάνω την ημέρα (πληρωμένα από τον πρϋπολογισμό της βουλής εννοείται) και ότι ήδη δυσκολεύται να περάσει την κεντρική είσοδο. Με την συμμετοχή της Μενεγάκη στις εκλογές, που θα πάρει με το μέρος της το 90% των παππούδων που θα τους ψήφιζαν, τα πράγματα προβλέπονται δύσκολα  για την κυβέρνηση.

 Εν όψει της προεκλογικής περιόδου εικάζεται ότι Σαμαράς και Βενιζέλος ετοιμάζουν φωτογράφηση όπου θα βυζαίνουν την Μενεγάκη ώστε να ανεβάσουν τα ποσοστά τους ή έστω να έχουν την εύνοια της ώστε να πιαστούν γερά από κάπου και να σωθούν. Τα βυζιά της εννοώ. Ο Σταύρος Θεοδωράκης μάλλον θα τον παίζει μόνος του στη γωνία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου