Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Απειλεί να μη παίξει ρακέτες στην παραλια φέτος το καλοκαίρι ο Γ. Αρναούτογλου.

Προβληματισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μετά τις τελευταίες του απειλητικές δηλώσεις κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής που εξαγγέλλει οτι θα ακολουθήσει όσον αφορά τα ιδιωτικά κανάλια, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής δηλώνει αγανακτισμένος και παράλληλα βαθιά πληγωμένος. 

Πρόκειται για το πρώτο δημόσιο ξέσπασμα του γνωστού παρουσιαστή και την πρώτη του πολιτική τοποθέτηση για ένα φλέγον θέμα που σχετίζεται με τις εξελίξεις των τελευταίων χρόνων στο χώρο των Μ.Μ.Ε.. Όταν τα τελευταία χρόνια οι μνημονιακές κυβερνήσεις έκλειναν την ΕΡΤ, παραχωρούσαν στους καναλάρχες τις δημόσιες συχνότητες και τους επέτρεπαν να δανείζονται από τις τράπεζες ενώ είχαν ήδη υπέρογκα χρέη, o Γρηγόρης άρμεγε ανέμελος την Κλάρα
στις εκπομπές του και τα καλοκαίρια έπαιζε ρακέτες με την παρέα του στην παραλία. Οι ημέρες της ανεμελιάς ομως φαίνεται να αποτελούν παρελθόν και ο αγαπημένος μας παρουσιαστής φαίνεται να πληγώνεται βαθύτατα.

Σύμφωνα με τον αγαπημένο του φίλο Αντώνη Κανάκη, μετά την 25η Γενάρη και την αλλαγή στα κυβερνητικά έδρανα, η κατάσταση έδειχνε να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα με αποκορύφωμα το ξέσπασμα-εκμυστήρευση  του διάσημου τηλεστάρ στον κολλητό του. Σε μία προσωπική στιγμή ο Γρηγόρης λύγισε και δήλωσε πως αν η κυβέρνηση φορολογήσει τα κανάλια τότε δε ξέρει αν θα βρει τη δύναμη να παίξει ρακέτες με τους αγαπημένους του φίλους το καλοκαίρι στην Χαλκιδική.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Αντώνης Κανάκης ταρακουνήθηκε καθώς συνειδητοποίησε πώς δε θα μπορέσει να κάνει άλλα τάκα-τούκα βίντεο για να τα δείχνει στην εκπομπή του και να γελάει μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου